teambulding scaled

Teambuilding – Nödvändigt för arbetsplatsen

Teambuilding-aktiviteter är en viktigt för att stärka relationer och utveckla kompetensen i företaget. Aktiviteter via teambuilding är ett utmärkt sätt att uppmuntra anställda att engagera sig och jobba igenom problem samt hitta lösningar som resulterar i nöjdhet och motivation att lyckas på jobbet.

Många tänker på teambuilding som en typisk aktivitet där du visar din tillittill medarbetare genom att blunda och låta en andra fånga dig i fallet. Då dessa aktiviteter fortfarande finns, är de inte längre lika vanliga. Här är fyra olika exempel på teambuilding-idéer:
1. Företagsevent
2. Välgörenhetsevent
3. Workshop
4. Företagslekar och aktiviteter

Företagsevent
Kan vara ett roligt sätt för anställda att utveckla deras gemenskap. Många företag erbjuder företagseventspacket som kan hitta och skräddarsy det bästa eventet för ditt företag.

Välgörenhetsevent
Stödja eller delta i ett välgörenhetsevent är ett utmärkt sätt att höja medvetenheten och uppmuntra de anställda att bli hänsynsfulla individer. När du väljer event, välj något som inkluderar majoriteten av dina anställda t.ex. stödjande Marathons exkluderar en hel del anställda men att delta i walk-a-thon är något som alla kan engagera sig i och bidrar till deltagande och god stämning.

Workshops
Workshops är en vanlig form av teambuilding. En bra workshop täcker ett viktigt ämne (säkerhet, ledarskap, stress) och omvandlar det till en engagerad diskussion genom att använda existerande presentationer, motiverande föreläsare och sedan applicerar den nya informationen till utmanande arbetssituationer.

Företagslekar och aktiviteter
Kan användas i samband med en workshop eller utanför kontorsmiljön. Aktiviteten bör locka alla de anställda och uppmuntra dem att jobba tillsammans för att lösa hypotetiska problem. En härlig resurs för företagets inspiration till aktiviteter kan hittas på www.wilderdom.com

Läs mer här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *