Hyra kontor på Råå

Stadsdelen Råå är Helsingborgs sydligast belägna stadsdel. Under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet var Råå Sveriges största fiskeläge. Det var också under den här tiden som många av de låga gathusen på Råå byggdes. I dag är det verksamheten i hamnen som är den dominerande i det lilla samhället.

Det finns flera gamla företag med kontorslokaler och verkstäder på Råå. Bland de äldsta kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri och Cedergren & Co. Här finns också bank, livsmedelsaffär, fiskrökeri och flera båtföretag. Råå är också en populär turistort.

Lediga kontor på Råå

Du kan hitta flera lediga kontor på Råå. Det finns ett industriområde med kontorslokaler inte långt ifrån havet och det finns kontor att hyra nära Råå Storcentra, där det finns mataffärer och klädbutiker, och bussförbindelser.

Det finns också möjlighet att hyra kontor i ett kontorshotell på Råå. Medan du helt fokuserar på ditt företag får du hjälp med sådan som städning, telefonpassning och reception. Det finns även lediga kontor i kontorskollektiv på Råå, kanske ett spännande alternativ om du vill hyra kontor i Helsingborg.

Information

Antal invånare: 3 047
På Råå kan du hyra kontor på mellan 10−20 kvm.
Priset för att hyra kontor på Råå är 10−1 500 kr/kvm/år.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Stadsbuss, Regionbuss
Huvudleder/huvudgator: Landskronavägen, Malmöleden, Planteringsvägen