Kontorslokaler på Söder

Stadsdelen Söder ligger strax söder om centrum i Helsingborg. Stadsdelen växte fram under 1800-talet då hamnen och järnvägen gjorde att många industrier etablerade sig i området, vilket fick till följd att även många arbetare valde att bosätta sig här. I dag är istället Söder ett av Helsingborgs mest invandrartäta områden. Bebyggelsen kommer i huvudsak från början av 1900-talet och från 1960- och 1970-talet. Till stadsdelen hör även Södra hamnen och Västhamnområdena. På senare år har Campus Helsingborg startats på Söder och IKEA har flyttat in i kontorslokaler här.

Hyra kontor på Söder

Om du funderar på att hyra kontor på Söder får du nära till tåg- och busstationen Knutpunken, som ligger på gångavstånd från Söder. Du får också nära till köpcentra och matbutiker från dina kontorslokaler. Du kan också välja att hyra kontor lite längre bort från centrum, söderut eller i hamnen.

Det finns kontorslokaler av varierande storlek, med öppen planlösning och enskilda kontorsrum bland de många lediga kontor som hyrs ut i stadsdelen. På Söder finns det även kontorshotell. I ett sådant får du full service och kan lägga all energi på ditt företag.

Information

Antal invånare: 4 058
På Söder finns det lediga kontor på mellan 100−1 200 kvm.
Priset för kontorslokaler på Söder ligger på 900-1 400 kr/kvm/år.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Stadsbuss, Regionbuss
Huvudleder/huvudgator: Södergatan, Gasverksgatan, Carl Kroks gata