Lediga kontor i Centrum

Helsingborg ligger alldeles intill Öresund och har en historia som sträcker sig ända tillbaka till vikingatiden. Dagens bebyggelse är dock till stor del från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet, och det finns många pampiga byggnader i de centrala delarna, där du kan hitta lediga kontor Förutom IKEA finns det i dag inte några stora privata arbetsgivare, utan istället flera mindre företag inom handel, kommunikation, livsmedel, kemi och läkemedelsteknik. Helsingborgs läge gör också att det finns ett flertal åkeriföretag och distributionscentraler som har valt att hyra kontor i staden.

Hyra kontor i Centrum

Med kontorslokaler i Centrum i Helsingborg har du post, bank butiker och restauranger direkt utanför entrén. Stadens kollektivtrafik når du enkelt från Knutpunkten. Många vårdföretag, konsultföretag, advokatkontor, revisionsbyråer och mäklare hyr kontorslokaler i centrum.

Det finns kontorslokaler med öppen planlösning och enskilda kontorsrum bland de många lediga kontor som hyrs ut i stadsdelen. Om du istället väljer något av de många kontorshotellen i Centrum får du tillgång till en kontorslokal med full service och kan lägga all energi på ditt företag.

Information

Antal invånare: 3 347
I Centrum finns det lediga kontor på 10-1 000 kvm.
Priset för lediga kontor i Centrum ligger på 1 000-1 500 kr/kvm/år.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Stadsbuss, Regionbuss, Pågatåg, Öresundståg
Huvudleder/huvudgator: E4, Järnvägsgatan, Drottninggatan