Hyra kontor i Ramlösa

Stadsdelen Ramlösa ligger i södra Helsingborg och avgränsas i väster av stadsmotorvägen, E4:an, i norr av Clausgatan och i öster av Österleden. Stadsdelen, som är mest känd för sitt mineralvatten från Ramlösa hälsobrunn, har främst villabebyggelse, men här finns också åkermark och tätorten Östra Ramlösa. Om du funderar på att hyra kontor i Ramlösa bör du framför allt titta närmare på Långeberga och Köpingegårdens industriområde.

Hyra kontor i Ramlösa

Långaberga industriområde ligger beläget just väster om E6 och består av ca 650 000 kvadratmeter mark för tomter. Här byggs det just nu ett flertal kontorslokaler. Långeberga ligger i nära anslutning till järnväg och motorvägspåfarter.

Köpingegårdens industriområde är på cirka 250 000 och ligger beläget invid Malmövägen och Österleden i Helsingborg. På området har främst företag inom transportbranschen valt att hyra kontor. Från Köpingegården tar du dig lätt från Österleden och Malmöleden till motorvägarna E4, E6 samt E20, så området är ett bra alternativ för den som vill hyra kontor i Helsingborg som har bil.

Det finns också lediga kontor i kontorshotell i Ramlösa. Då får du egna kontorslokaler, men också tillgång till fikarum, kopieringsmaskiner och städning.

Information

Antal invånare: 4 594
I Ramlösa kan du hyra kontor på mellan 10−120 kvm.
Priset för att hyra kontor i Ramlösa är 800−1 000 kr/kvm/år.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Stadsbuss, Regionbuss, Pågatåg, Öresundståg
Huvudleder/huvudgator: E4, Clausgatan, Österleden