Hyra Kontor i Berga

Stadsdelen Berga

Berga i Helsingborg är framför allt känd för att här hade en gång det Kungliga Skånska Husarregementet sina lokaler. Berga kasern blev inflyttningsklar 1912. Vid tiden för andra världskriget ombildades en del av verksamheten till ett pansarregemente. Berga har fått sitt namn från den gård som tidigare låg här. Förutom kavalleriets gamla lokaler består området av ett bostadsområde från 1960-talet, Västra Berga − där det även finns en hel del kontorslokaler, koloniområden och ett industriområde, Berga industriområde, och det är framför allt på det senare finns det gott om lediga kontor för den som söker kontorslokaler i nordöstra Helsingborg.

Hyra kontor på Berga Industriområde

Berga industriområde är med sina 1 400 000 kvadratmeter Helsingborgs största industriområde. Med kontorslokaler på Berga har du cirka 5 minuter med bil till stadskärnan och inte långt till motorväg E4, E6 och E20. Du har också regionbussar och en tågstation på nära håll. Inte långt från kontorslokalerna på Berga finns också restauranger, bank och butiker runt hörnet och goda parkeringsmöjligheter.

Det finns också många möjligheter att hyra ett kontorsrum i ett kontorshotell på Berga. Då får du förutom kontorslokaler även tillgång till service, pentry och konferensrum.

Information

Antal invånare: 1 733
På Berga Industriområde finns i huvudsak kontorslokaler på mellan 15−3000 kvm.
Priset för att hyra kontor i Berga industriområde ligger på 700−1 000 kr/kvm/år.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Stadsbuss, Regionbuss, Pågatåg
Huvudleder/huvudgator: Ängelholmsvägen, väg 111, Kadettgatan