Hyra kontor på Planteringen

Planteringen, eller Raus plantering som det egentligen heter, ligger i södra Helsingborg, invid hamnområdet. Sitt namn har stadsdelen fått av de stora tallplanteringar som fanns i området i början av 1800-talet. I stadsdelen finns bostadsområde, hamnområdet Sydhamnen – där det också finns en del kontorslokaler, järnvägsområde och industriområde. Stadsdelen avskärmas i dag av den långa Söderviadukten, det här är dock något som kan komma att förändras i samband med projekt H+, då järnvägsspåren mellan Helsingborgs C och godsbangården ska grävas ner.

Kontorslokaler på Planteringens industriområden

Om du är på jakt på kontorslokaler i Planteringen finns det främst möjlighet att hyra kontor på industriområden både söder och norr om järnvägsspåren. Området söder om järnvägen har samma namn som stadsdelen. I lager- och kontorslokalerna finns ett flertal logistikföretag. Det är nära till busshållplats, Pågatågsstation och E4 och E6.

Här kan du både hyra kontor med ett flertal arbetsplatser och konferensrum och enstaka kontorsrum i kontorshotell med full service.

Information

Antal invånare: 2 792
På Planteringens industriområde finns i huvudsak kontorslokaler på mellan 10−600 kvm.
Priset för att hyra kontor på Planteringens industriområde ligger på 400−700 kr/kvm/år.

Lediga kontor på Gåsebäcks industriområde

Gåsebäck ligger norr om järnvägsspåren, intill Malmöleden, det vill säga väg E4. Hyresgästerna i Gåsebäcks kontorslokaler har nära till södercity och hela det serviceutbud som finns där. Det finns dessutom flera lunchrestauranger i området. Gåsebäck har goda allmänna kommunikationer, främst med buss, det finns också goda parkeringsmöjligheter. Det finns också kontorshotell på Gåsebäck, med flera lediga kontorsrum.

Information

På Gåsebäcks industriområde kan du hyra kontor på mellan 10−1 200 kvm.
Priset för att hyra kontor i Gåsebäcks industriområde ligger på 900−1 100 kr/kvm/år.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Stadsbuss, Pågatåg
Huvudleder/huvudgator: Industrigatan, Malmöleden (E4)