Kronborgsgatan 3

Execellents kontor nära kusten i Helsingborg

Att hitta ett kontor i Helsingborg kan ha varit en utmaning förr i tiden, men idag har staden ett brett utbud av olika kontorsbyggnader. Det enda problemet nu är att välja det kontor som inte bara ger dig en plats att arbeta på utan också en bra atmosfär för dina anställda och för dig. Som vi alla vet gäller regeln ”läge, läge, läge” även för kontorslokaler. Det är viktigt att byggnaden där du hyr en kontorsplats har bra transportförbindelser och alla möjliga närliggande platser om du vill tillbringa en trevlig tid efter jobbet. En bra arbetsgivare bryr sig om sina anställda och bra anställda bryr sig om det företag de arbetar för. Så att inte bara ha en plats att arbeta på, utan en plats som förknippas med gemytlighet, är avgörande för produktiviteten och framgången för ditt företag.

Det är därför jag har ett förslag till dig. Ett perfekt kontorsutrymme nära kusten i Helsingborg. Det är precis där ditt företag ska vara beläget. Här är några fakta om denna plats:

Adress

Den exakta adressen till dessa kontorslokaler är Kronborgsgatan 3 252 22, Helsingborg. Här hittar du adressen på en karta:

Kronborgsgatan 3 252 22, Helsingborg

Yta

Ytan på detta kontorsutrymme är 70 kvadratmeter. Men den är uppdelad i tre rum. Varje rum är tillgängligt för uthyrning separat. Så ytan för rum 1 är 16 kvadratmeter, rum 2 är 30 kvadratmeter och rum 3 är 34 kvadratmeter.

Pris

Varje rum har olika pris för uthyrning. Så är det:

  • Rum 1: 16kvm Omöblerat – 4088kr/månad
  • Rum 2: 30kvm Omöblerat – 7665kr/månad
  • Rum 3: 34kvm Omöberat – 8687kr/månad

Om du önskar möblerade kontorsrum vänligen maila antal kontorsplatser så återkommer vi med ett paketpris. Du kan besöka detta kontors webbsida på vår partners webbplats för att få mer information och komma i kontakt med hyresvärden.

Anläggningar

Rummen kan fås möblerade eller omöblerade enligt önskemål. Gemensamt konferensrum för 12 personer. I rummet finns det tillgång till projektor och whiteboard. Pentry med kylskåp, 2 kokplattor, kaffe kokare samt vattenkokare. Följande ingår i hyran: Larmbevakning via verisure, försäkring, el, wi-fi, värme och vatten samt toalett.

Närliggande platser

I närheten av detta kontorsutrymme finns det många platser du kan besöka. Det beror på vad du är ute efter. Först och främst är det kusten. Personligen älskar jag alla typer av vattenutsikter, så för mig är det en stor fördel att ha havsutsikt. Runt kontorsbyggnaden kommer du att kunna hitta bra ställen att äta en utsökt måltid, som Drottninggatan 35 restaurang där du kan äta en trevlig middag efter jobbet. Regio Pizza & Pasta Helsingborg är för dig som gillar italienska rätter. Du kan äta en god lunch och middag på denna anläggning eller ta med den till kontoret eller beställa en leverans. Norra Hamnens pizzeria är också ett bra ställe att äta en god pizza. I motsatt riktning hittar du restaurangen NABO Matbar som också erbjuder att äta en god måltid inne på platsen eller för leverans.
Om du är mer intresserad av att ta en promenad under lunchrasten eller efter jobbet, förutom den vackra kustlinjen, kan du besöka Margaretaplatsen park. Den ligger mycket nära kontorsbyggnaden. Det finns kustnära parker som Gröningen eller Järnvägsmännens brygga om du vill kombinera vatten och natur under din promenad.
En av fördelarna med detta kontor är att det ligger nära stadens centrum där du kommer att kunna hitta alla möjliga roliga saker efter jobbet. Allt beror på ditt humör.

Sammanfattning

Det här är ett fantastiskt kontor i Helsingborg. Både när det gäller att flytta från en annan kontorslokal och för ditt första kontor i Helsingborg. Närheten till Danmark ger dig möjlighet att expandera din verksamhet. Detsamma gäller för danska entreprenörer. Så tveka inte att investera i den här platsen. Det kan vara grunden för din framtida framgång.